2014-08-17، 03:06
![[تصویر: %D8%A2%D8%A8%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8...%DB%8C.jpg]](http://ashpazi.irfamily.com/wp-content/uploads/2013/02/%D8%A2%D8%A8%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C.jpg)
گوشت گوساله= نيم كيلوگرم
هويج =سه عدد
سيبزميني= دو عدد
كلم= نصف بوته
برگبو =يك عدد
ميخك= يك عدد
جعفري =دو قاشق چايخوري
پيازچه =دو قاشق غذاخوري
روغن مايع =دو قاشق غذاخوري
پياز كوچك =يك عدد
رب گوجهفرنگي =دو قاشق غذاخوري
چغندر =نيم كيلوگرم
خامه =درصورت تمايل كمي
طرز تهيه:
حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگبو و ميخك به آن اضافه ميكنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه ميكنيم. ميتوانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت ميدهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه ميكنيم، برگبو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش ميكنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو ميكنيم.