2014-08-17، 03:06
مواد اولیه :
گوشت گوساله= نيم كيلوگرم
هويج =سه عدد
سيبزميني= دو عدد
كلم= نصف بوته
برگبو =يك عدد
ميخك= يك عدد
جعفري =دو قاشق چايخوري
پيازچه =دو قاشق غذاخوري
روغن مايع =دو قاشق غذاخوري
پياز كوچك =يك عدد
رب گوجهفرنگي =دو قاشق غذاخوري
چغندر =نيم كيلوگرم
خامه =درصورت تمايل كمي
طرز تهيه:
حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگبو و ميخك به آن اضافه ميكنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه ميكنيم. ميتوانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت ميدهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه ميكنيم، برگبو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش ميكنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو ميكنيم.
گوشت گوساله= نيم كيلوگرم
هويج =سه عدد
سيبزميني= دو عدد
كلم= نصف بوته
برگبو =يك عدد
ميخك= يك عدد
جعفري =دو قاشق چايخوري
پيازچه =دو قاشق غذاخوري
روغن مايع =دو قاشق غذاخوري
پياز كوچك =يك عدد
رب گوجهفرنگي =دو قاشق غذاخوري
چغندر =نيم كيلوگرم
خامه =درصورت تمايل كمي
طرز تهيه:
حدود سه ليتر آب را جوش آورده و گوشت را به همراه چغندر، برگبو و ميخك به آن اضافه ميكنيم، سپس حرارت را كم كرده و نيم ساعت كه غذا جوشيد چغندرها را از آن درآورده، كنار گذاشته و كلم خرد شده را به برش اضافه ميكنيم. ميتوانيم چغندر را رنده يا خرد كرده و با روغن و پياز كمي تفت دهيم. رب را هم به اين مواد اضافه كرده و آن را نيز تفت ميدهيم و بعد چغندر، پياز و رب را به ظرف غذا اضافه ميكنيم، برگبو و ميخك را از قابلمه خارج كرده، نمك و فلفل غذا را زده حرارت را خاموش ميكنيم. غذا را همراه جعفري، پيازچه و در صورت تمايل با خامه تزئين و سرو ميكنيم.