2014-08-17، 03:19
مرغ تندوری (غذای هندی)
مواد لازم :
ماست | 200 گرم |
زنجبیل تازه، رنده شده | یک قاشق غذاخوری |
سیر، له شده | یک قاشق غذاخوری |
رب تندوری | یک قاشق غذاخوری |
رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه) | ½ قاشق چایخوری |
زیره | 2 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | 2 قاشق چایخوری |
گرام ماسالا | یک قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
ران و سینه مرغ | یک کیلوگرم |
مواد لازم برای تهیه سس نعناع:
ماست | 200 گرم |
نعناع، درشت خرد شده | یک دسته کوچک |
گشنیز، درشت خرد شده | یک دسته کوچک |
پیاز کوچک، درشت خرد شده | ½ |
گوجه فرنگی، درشت خرد شده | یک عدد |
دانه انار خشک، آسیاب شده | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | یک قاشق چایخوری |
پودر فلفل چیلی,نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.
برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا 120 درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید.