2014-08-17، 03:24
خورشت کاری با مرغاسم غذاهای هندی که میاد, اول از همه یاد تندی شون میافتیم ولی اکثر مواقع میشه با تنظیم ادویه ها, تندی غذا رو طبق ذائقه مون تنظیم کنیم. یکی از غذا های هندی خوشمزه و خیلی آسون, خورشت کاری با مرغ هست. پس اگه اهل عذاهای ادویه دار هستین, با من همراه باشین تا روش خودم رو براتون برای درست کردن این غذای خوشمزه, ساده و در عین حال متفاوت بگم. مواد لازم*:سینه مرغ خورد شده................................................................... نیم کیلوپیاز................................................................................. یک عد نسبتا بزرگپودر کاری غیر تند......................3 تا قاشق چای خوری معمولی یا 2 تا سر پر پودر تخم گشنیز......................................................... یک قاشق چای خوریفلفل قرمز..................................................... یک قاشق چای خوری یا کمترسیر............................................................................................ 3-2 حبهسس سفید**............................ نصف لیوان الی یک لیوان بر حسب سلیقهنمک, فلفل, روغن ................................................................ به مقدار لازمطرز تهیه:پیاز رو خلال می کنیم و تو کمی روغن تفت میدیم. کمی که سبک شد, سیر رو که له کردیم اضافه می کنیم ویه تفت کوچیک میدم و بعد هم ادویه ها شامل پودر کاری, پودر تخم گشنیز و فلفل قرمز رو اضافه می کنیم و بعد از یه تفت سریع که عطرشون رو بلند می کنه, سینه مرغ رو که به قطعات کوچیک خورد کردیم, اضافه می کنیم , روش کمی نمک می پاچیم خوب تفت میدیم. بعد کمی آب, حدود یک و نیم الی دو لیوان مثلا, اضافه می کنیم. زیر شعله رو کم می کنیم و اجازه می دیم تا مرغ ها بپزن, خورشت جا بیافته . بعد از حدودا نیم ساعت , چهل دقیقه سر میزنیم, اگه خوب آب غذا کشیده شده بود, مقداری سس سفید اضافه می کنیم , غذا رو می چشیم و مزه اش رو بالانس می کنیم و زیرش رو خاموش می کنیم.قبل از سرو کمی گشنیز تازه روی غذا خورد می کنیم و با برنج نوش جان می کنیم!!!__________________* خیلی ها به این غذا رب اضافه می کنن ولی به نظر من اصالت این غذا به رنگ قشنگ خود کاری هست.بعضی ها هم قارچ یا فلفل دلمه ای می ریزن که من نمی ریزم ولی اگه کسی دوست داره می تونه این مواد رو اضافه کنه.** در اکثر رسپی ها به این غذا خامه اضافع میشه که من اون رو باسس سفیه جایگزین کردم چون سس سفید هم غلظت خوبی به خورشت میده و هم کم کالری تر از خامه هست.سس سفید رو هم با دستور متداولش یعنی به اذای هر 25 گرم کره, 25 گرم یا یه قاشق سر پر آرد سفید و یه لیوان یا 250 میلی لیتر شیر داغ میشه درست کرد. به این ترتیب که اول کره رو داخل ظرف می ریزم و آرد رو اضافه می کنیم و حسابی یه چند دقیقه ای هم می زنیم تا خوب مخلوط شن و مواظب هم هستیم که آردمون نسوزه. بعد شیر داغ رو اضافه می کنیم و باز خوب هم می زنیم تا کم کم سس به غلظت برسه و در آخر هم کمی نمک و فلفل اضافه می کنیم.