امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-بیست وسوم مهر
23مهر a day at a time از کتاب اندیشه امروز
به‌ دفعات‌ ديده‌ام‌ آنهايي‌ كه‌ پيشرفت‌ بهتر و مستمري‌ در برنامه‌ دارند كساني‌ هستندكه‌ آمادگي‌ پذيرش‌ كمكهاي‌ خداوند را دارند. زمانيكه‌ خواست‌ خداوند رامي‌پذيرند براحتي‌ قادرند كه‌ راه‌ و روش‌ خود را رها كنند. متعاقب‌ اين‌ تسليم‌مشكلات‌ آنها بطريقي‌ حل‌ مي‌شود كه‌ از درك‌ انسان‌ فراتر است‌. آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ تأثير كمكهاي‌ خداوند در زندگي‌ روزانه‌ من‌ بستگي‌ به‌ آمادگي‌من‌ براي‌ پذيرش‌ اين‌ كمك‌ها دارد؟ بهبودي‌ و رشد من‌ بستگي‌ زيادي‌ با ارتباط‌ من‌ به‌ خداوند دارد و اين‌ حقيقتي‌ است‌ كه‌من‌ بايد هر روز آنرا در تمام‌ مسائل‌ خود مورد نظر داشته‌ باشم‌. اين‌ بدان‌ معني‌ است‌ كه‌ من‌ در طول‌ روز بايد چندين‌ بار از خداوند درخواست‌ كنم‌ كه‌به‌ من‌ آگاهي‌ و قدرت‌ دهد تا خواست‌ او را عملي‌ كنم‌. زماني‌ كه‌ من‌ به‌ اين‌ باور ايمان‌ داشته‌ باشم‌ كه‌ زندگي‌ من‌ قمتي‌ از برنامه‌ بزرگتري‌ است‌كه‌ در جهان‌ ادامه‌ دارد ايجاد هماهنگي‌ بين‌ اعمال‌ من‌ و خواست‌ خداوندي‌ ساده‌تر به‌نظر مي‌رسد. آيا تسليم‌ به‌ اراده‌ خداوندي‌ در حقيقت‌ آغازي‌ نيست‌ براي‌ انجام‌ كارهايي‌ كه‌خداوند از من‌ انتظار انجام‌ آنرا دارد؟
«حضور خداوند را احساس‌ كن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-بیست وسوم مهر - توسط NASIB - 2014-09-24، 05:35

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-بیست و پنجم مهر mahla 5 3,304 2014-10-17، 11:25
آخرین ارسال: mohammad
  فقط برای امروز-بیست وهفتم مهر mahla 3 2,803 2014-09-26، 01:47
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام مهر mahla 3 2,883 2014-09-26، 01:34
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست ونهم مهر mahla 3 2,952 2014-09-26، 01:32