2014-12-15، 06:03
طرز تهيه سالاد لوبيا
مواد لازم:
مواد لازم:
- بادمجان 300 گرمبلال 2 عدد
- کدو 2 عدد متوسطفلفل دلمهای قرمز 1 عددروغن زیتون یک سوم پیمانهلوبیا سفید 600 گرمسرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنید و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتیمتر خرد کنید. بلالها را به طول حدود 2 سانتیمتر برش بزنید. کدو و فلفل دلمهای و برگهای مرزنجوش را نیز به اندازه های درشت، خرد نمایید. لوبیا را بپزید. توجه داشته باشید که لوبیا را پس از پخت آبکش نمایید تا هیچ آبی باقی نماند. ماهیتابه را اندکی چرب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان، بلال، کدو، فلفل دلمهای و روغن را کاملاً با هم مخلوط کنید و به میزان لازم به آن نمک و فلفل بزنید. سپس آنها را داخل ماهیتابه بریزید. همه مواد را سرخ نمایید تا کاملاً نرم شوند. پس از آنکه مواد کاملاً پخته شدند آنها را داخل ظرف دیگری بریزید و لوبیای پخته شده را نیز به آنها اضافه کنید. مقداری سرکه بالزامیک روی آنها بریزید و کمی هم بزنید. غذا آماده است.
این سالاد برای مبتلایان به دیابت خوب است.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم