2014-12-15، 06:06
طرز تهيه سالاد ذرت با ميگو
مواد لازم:
كنسرو ذرت يك قوطي
میگو پخته خرد شده يك فنجان
خيار شور۲ عدد
نخود فرنگي نصف فنجان
هويج آب پز 3 عدد
كرفس خرد شده يك فنجان
گوجه فرنگي خرد شده يك فنجان
آب ليمو 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 قاشق سوپخوري
سس مخصوص گوشت نصف فنجان
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
خيار شور و هويج آب پز را حلقه حلقه خرد مي كنيم . سپس ذرت ، میگو خرد شده ، گوجه فرنگي ، هويج ، نخود فرنگي ، كرفس و خيار شور را باهم مخلوط مي كنيم. آب ليمو ، روغن زيتون ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلي اضافه مي كنيم . در يك ديس گرد چند برگ كاهو قرار مي دهيم و تمامي مواد آماده شده را روي برگ كاهو قرار مي دهيم و روي آنها سس گوشت را مي ريزيم. مي توانيم دور ديس را با چند تربچه گل شده و جعفري تزيين كنيم .
مواد لازم براي تهيه سس گوشت :
آب گوشت 2 فنجان آرد يك قاشق سوپخوري كره يا روغن مايع 50 گرم آب ليمو 2 قاشق سوپخوري شويد خشك يك قاشق مرباخوري خردل 2 قاشق سوپخوري شكر يك قاشق مرباخوري نمك و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه سس گوشت : آرد و كره يا روغن مايع را كمي تفت مي دهيم. آب گوشت گرم شده را به تدريج به آرد اضافه مي كنيم و مرتب سس را هم مي زنيم تا صاف و يكنواخت شود. آب ليمو ، شكر ، خردل ، نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و ظرف را از روي حرارت بر مي داريم. شويد را به سس آماده شده اضافه مي كنيم. از اين سس مي توان براي سرو انواع گوشت هاي گرم و سرد استفاده نمود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم