2015-01-02، 12:40
سالاد لايه اي قالبي
مواد لازم برای لایه اول:
کلم بنفش ساطوری دو سوم پیمانه
سس مایونز یک و نیم قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه دوم:
سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده ۱ پیمانه
خیارشور نگینی خرد شده دو سوم پیمانه
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز ۴ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای لایه سوم:
شوید خرد شده ۶ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای لایه چهارم:
هویج رنده شده یک و نیم پیمانه
کنسور نخودفرنگی در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری
سس مایونز ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای لایه اول کلم رو ساطوری ریز کنید و با سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و کنار بذارید.
برای لایه دوم سیب زمینی رو نگینی کنید و آب پز کنید و با خیارشور و نمک و فلفل و آبلیمو سس مایونز مخلوط کنید.
توی یه ظرف دیگه هویج رنده شده و نخودفرنگی و سس و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
حالا ظرف دلخواهتون رو بردارید و خیس کنید و یه کیسه فریزر رو با قیچی ببرید تا یه لایه بشه و توی ظرف بندازید و خوب به ظرف بچسبونید.
حالا لایه لایه مواد رو بریزید و فشار بدید.
اول لایه کلم بنفش, بعد لایه سیب زمینی و خیار شور, بعد شوید خرد شده رو فقط دور قالب بریزید و بعد هم لایه آخر و بذارید برای ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال بمونه و بعد توی یه ظرف دیگه برگردونید و سرو کنید.
مواد لازم برای لایه اول:
کلم بنفش ساطوری دو سوم پیمانه
سس مایونز یک و نیم قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
مواد لازم برای لایه دوم:
سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده ۱ پیمانه
خیارشور نگینی خرد شده دو سوم پیمانه
نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
سس مایونز ۴ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای لایه سوم:
شوید خرد شده ۶ قاشق سوپخوری
مواد لازم برای لایه چهارم:
هویج رنده شده یک و نیم پیمانه
کنسور نخودفرنگی در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری
سس مایونز ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای لایه اول کلم رو ساطوری ریز کنید و با سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و کنار بذارید.
برای لایه دوم سیب زمینی رو نگینی کنید و آب پز کنید و با خیارشور و نمک و فلفل و آبلیمو سس مایونز مخلوط کنید.
توی یه ظرف دیگه هویج رنده شده و نخودفرنگی و سس و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
حالا ظرف دلخواهتون رو بردارید و خیس کنید و یه کیسه فریزر رو با قیچی ببرید تا یه لایه بشه و توی ظرف بندازید و خوب به ظرف بچسبونید.
حالا لایه لایه مواد رو بریزید و فشار بدید.
اول لایه کلم بنفش, بعد لایه سیب زمینی و خیار شور, بعد شوید خرد شده رو فقط دور قالب بریزید و بعد هم لایه آخر و بذارید برای ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال بمونه و بعد توی یه ظرف دیگه برگردونید و سرو کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم