2015-01-02، 12:46
سالاد کالباس
مواد لازم:
کالباس یا ژامبون به دلخواه 250 گرم
پنیر گودا 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کدو قلمی 200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سرکه قرمز 5 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سرکه و نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و حین هم زدن روغن زیتون رو اضافه کنید.
ژامبون و کدو رو رشته ای خرد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز و پیازچه رو هم خرد کنید و به همراه پنیر گودا که نگینی خرد کردید، به سس اضافه کنید.
***نکات
*میتونید از چند نوع ژامبون و کالباس بنا به سلیقه خودتون استفاده کنید.
مواد لازم:
کالباس یا ژامبون به دلخواه 250 گرم
پنیر گودا 200 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
کدو قلمی 200 گرم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سرکه قرمز 5 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 6 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سرکه و نمک و فلفل و شکر رو با هم مخلوط کنید و حین هم زدن روغن زیتون رو اضافه کنید.
ژامبون و کدو رو رشته ای خرد کنید. فلفل دلمه ای و پیاز و پیازچه رو هم خرد کنید و به همراه پنیر گودا که نگینی خرد کردید، به سس اضافه کنید.
***نکات
*میتونید از چند نوع ژامبون و کالباس بنا به سلیقه خودتون استفاده کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم