2015-01-02، 12:46
سالاد تبوله(لبنانی) برای 6 تا 8 نفر
مواد لازم:
بلغور گندم ریز۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خرد شده ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده 5عدد
پیاز قرمز كوچك خرد شده 2عدد(200گرم)
پیازچه خرد شده 2عدد
روغن زیتون ۱/۴پیمانه(60میل)
آب لیموی تازه =۱/۲پیمانه(125میل)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور رو توی ظرفی بریزید و آب جوش روش بریزید و به مدت ۱ ساعت بذارید تا بمونه!
بعد آبکش کنید و تمام آبش رو خارج کنید.
جعفری و نعنا و گوجه فرنگی و پیاز و پیازچه رو توی ظرفی بریزید و بلغور رو به اون اضافه کنید و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.
***نکات
*اصل این سالاد لبنانی است.
*اگر سالاد رو فورا سرو نکنید میتونید به مدت ۲ ساعت در یخچال بذارید و خنک سرو کنید.
*به دلخواه به این سالاد میتونید خیار و کاهو هم اضافه کنید ولی در دستور اصلی نیست!
مواد لازم:
بلغور گندم ریز۲/۳ پیمانه
جعفری ریز خرد شده ۶ پیمانه
نعنا تازه ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده 5عدد
پیاز قرمز كوچك خرد شده 2عدد(200گرم)
پیازچه خرد شده 2عدد
روغن زیتون ۱/۴پیمانه(60میل)
آب لیموی تازه =۱/۲پیمانه(125میل)
نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور رو توی ظرفی بریزید و آب جوش روش بریزید و به مدت ۱ ساعت بذارید تا بمونه!
بعد آبکش کنید و تمام آبش رو خارج کنید.
جعفری و نعنا و گوجه فرنگی و پیاز و پیازچه رو توی ظرفی بریزید و بلغور رو به اون اضافه کنید و روغن زیتون و آب لیمو و نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.
***نکات
*اصل این سالاد لبنانی است.
*اگر سالاد رو فورا سرو نکنید میتونید به مدت ۲ ساعت در یخچال بذارید و خنک سرو کنید.
*به دلخواه به این سالاد میتونید خیار و کاهو هم اضافه کنید ولی در دستور اصلی نیست!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم