2015-01-02، 12:49
سالاد ميلاني
مواد لازم:
ماکارونی فرمی 150 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
ژامبون 150 گرم
پنیر گودا 150 گرم
خیارشور 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیازچه خرد شده 5 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
ماست خامه ای 2/1 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سرکه انگور 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
آب رو جوش میاریم و ماکارونی رو تو اون میریزیم و نمک و روغن مایع و سرکه میریزیم و میذاریم تا ماکارونی خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم. آب سرد روش میریزیم تا نشاسته اون از بین بره.
با کمی روغن مایع چربش میکنیم.
به ماست، نمک و فلفل و روغن زیتون و سرکه اضافه میکنیم.
جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه میکنیم.
اول ماکارونی رو در سس میریزیم. بعد ژامبون رشه ای ، پنیر گودا، خیارشور و فیله گوجه و پیازچه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سالاد آماده است.
***نکات:
*مواد باید به ترتیب سس خور بودن همیشه به سس اضافه بشه، مثلا اول ماکارونی، سیب زمینی...
*خیارشور باید موقع سرو اضافه بشه، اگر از قبل اضافه کردید، نمک رو حذف کنید و بعد نمک سالاد رو اندازه کنید، چون خیارشور نمک پس میده!
*فیله گوجه باید زمان سرو اضافه بشه، چون توی سالاد آب میندازه!
*میتونید به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم استفاده کنید.
*وقتی ماکارونی آبکش میشه و اونو چرب میکنید، میتونید به همین روش به مدت 1 هفته توی یخچال نگه دارید.
*موقعی که سرکه و ترشی رو به سس اضافه میکنید باید حین هم زدن باشه تا سس نبره!
*میتونید به دلخواه به سستون خامه هم اضافه کنید.
مواد لازم:
ماکارونی فرمی 150 گرم
روغن 3 قاشق سوپخوری
ژامبون 150 گرم
پنیر گودا 150 گرم
خیارشور 3 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیازچه خرد شده 5 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
ماست خامه ای 2/1 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سرکه انگور 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
آب رو جوش میاریم و ماکارونی رو تو اون میریزیم و نمک و روغن مایع و سرکه میریزیم و میذاریم تا ماکارونی خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم. آب سرد روش میریزیم تا نشاسته اون از بین بره.
با کمی روغن مایع چربش میکنیم.
به ماست، نمک و فلفل و روغن زیتون و سرکه اضافه میکنیم.
جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه میکنیم.
اول ماکارونی رو در سس میریزیم. بعد ژامبون رشه ای ، پنیر گودا، خیارشور و فیله گوجه و پیازچه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سالاد آماده است.
***نکات:
*مواد باید به ترتیب سس خور بودن همیشه به سس اضافه بشه، مثلا اول ماکارونی، سیب زمینی...
*خیارشور باید موقع سرو اضافه بشه، اگر از قبل اضافه کردید، نمک رو حذف کنید و بعد نمک سالاد رو اندازه کنید، چون خیارشور نمک پس میده!
*فیله گوجه باید زمان سرو اضافه بشه، چون توی سالاد آب میندازه!
*میتونید به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم استفاده کنید.
*وقتی ماکارونی آبکش میشه و اونو چرب میکنید، میتونید به همین روش به مدت 1 هفته توی یخچال نگه دارید.
*موقعی که سرکه و ترشی رو به سس اضافه میکنید باید حین هم زدن باشه تا سس نبره!
*میتونید به دلخواه به سستون خامه هم اضافه کنید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم