2015-01-02، 12:53
سالاد فلفل دلمه با گوشت گوساله
مواد لازم:
گوشت گوساله 200 گرم
موسير خرد شده 1 عدد
جعفري تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
سرکه 2 تا 3 قاشق سوپخوري
سس خردل 1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
ترخان خشک شده 1 قاشق سوپخوري
سس فلفل تند چند قطره
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
شکر 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
فيله گوساله رو به صورت نواري خرد ميکنيم. روي حرارت تند با پياز و کره تفت ميديم. بعد رب گوجه رو به فيله ها اضافه ميکنيم تا بوي خامي آن گرفته شود
ميزان سرکه اي که داريم رو در ظرفي ميريزيم و نمک و فلفل و سس خردل و سس فلفل تند و روغن زيتون رو اضافه ميکنيم و با هم مخلوط ميکنيم.
بعد ترخان خشک و کمي شکر هم اضافه ميکنيم و بعد فيله هاي تفت داده رو اضافه ميکنيم.
در مرحله بعد، فلفل دلمه نواري در چند رنگ، موسير خلالي، جعفري خرد شده رو اضافه ميکنيم.
***نکات
به جاي ترخان، از هر سبزي معطر ديگه هم ميتونيم استفاده کنيم.
موسير رو بايد چند ساعت در آب گرم خيس کنيم و بعد خلالي کنيم.
براي تزيين هم ميتونيم مواد رو در فلفل دلمه بريزيم و به همين شکل سرو کنيم.
مواد لازم:
گوشت گوساله 200 گرم
موسير خرد شده 1 عدد
جعفري تازه خرد شده 1 قاشق سوپخوري
فلفل دلمه قرمز 1 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
سرکه 2 تا 3 قاشق سوپخوري
سس خردل 1 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري
ترخان خشک شده 1 قاشق سوپخوري
سس فلفل تند چند قطره
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
شکر 1 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه:
فيله گوساله رو به صورت نواري خرد ميکنيم. روي حرارت تند با پياز و کره تفت ميديم. بعد رب گوجه رو به فيله ها اضافه ميکنيم تا بوي خامي آن گرفته شود
ميزان سرکه اي که داريم رو در ظرفي ميريزيم و نمک و فلفل و سس خردل و سس فلفل تند و روغن زيتون رو اضافه ميکنيم و با هم مخلوط ميکنيم.
بعد ترخان خشک و کمي شکر هم اضافه ميکنيم و بعد فيله هاي تفت داده رو اضافه ميکنيم.
در مرحله بعد، فلفل دلمه نواري در چند رنگ، موسير خلالي، جعفري خرد شده رو اضافه ميکنيم.
***نکات
به جاي ترخان، از هر سبزي معطر ديگه هم ميتونيم استفاده کنيم.
موسير رو بايد چند ساعت در آب گرم خيس کنيم و بعد خلالي کنيم.
براي تزيين هم ميتونيم مواد رو در فلفل دلمه بريزيم و به همين شکل سرو کنيم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم