2015-01-02، 12:56
سالاد پاستا و ژامبون
نخود فرنگی: نصف یک کنسرو
ذرت: نصف یک کنسرو
ژامبون مرغ یا گوشت: ۵ ۶ ورق
خیار شور: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
هویج: یک دونه بزرگ
پیازچه: یک دسته کوچک (حدود ۲۰ تا ساقه میشه.)
ماکارونی فرمی: ۲۰۰ گرم (از ماکارونی های فرم دار جمع و جور استفاده کنید. مدل های پروانه ای و پاپیونی خیلی باز میشن و باعث میشن سالاد زیبا نباشه.)
سس مایونز، ماست (یک چهارم سس مایونز باید باشه.) آبلیمو، نمک و فلفل
روش تهیه:
ژامبون ها رو توی سینی فر یا مایکرو فر بچینید (یا روی پایه کوتاه) گریل بالای فر یا مایکروفر رو روشن کنید و اجازه بدید برای ۵ تا ۶ دقیقه کالباس ها حرارت داده بشن. اینجوری یه کالباس تست شده خیلی خوشمزه توی سالاد دارین و حالت خامی نداره. (اگه از پایه بلند استفاده میکنید زمان کوتاه تر میشه اما اینجوری ژامبون ها خشک میشن.) بعد از این مدت، ژامبون ها رو مکعبی خرد کنید.
خیار شور رو هم به قطعات کوچک خرد کنید. هویج رو رنده نکنید لطفا (چون باعث میشه کل سالادتون نارنجی بشه.). یکم وقت بذارید و هم اندازه خیار شور اما بسیار بسیار باریک برش بزنید. (نمیخوایم دونه های سفت هویج بیاد زیر دندون پس باید برش ها باریک باشن.). پیازچه رو هم حلقه حلقه برش بزنید (البته ساقه سبز پایینش رو جدا کنید.)
ماکارونی رو هم که مثل روشی که روش گفته بگذارید تا پخته شه. وقتی که زمانش تموم شد، یکشو امتحان کنید که مطمئن باشید کاملا نرم شده و بعد آبکش کنید. بعد از اینکه سس رو آماده کردید، ماکارونی رو برای دو سه دقیقه روی حوله مخصوص بریزید تا آبش گرفته بشه.
سس رو با نمک و فلفل و ماست مخلوط کنید و چند قطره آبلیمو اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد باز یکم آبلیمو بریزید و همینطور ادامه بدید تا سس بریده نشه و ظاهر زیبایی داشته باشه.
حالا ماکارونی رو توی سس بریزید و خوب هم بزنید. این مخلوط رو حدود ۱۰ دقیقه توی یخچال بگذارید تا سس یکم به خرد ماکارونی ها بره.
حالا همه مواد دیگه رو که آماده کرده بودید، با ماکارونی و سس مخلوط کنید و با چند تا پر لیمو ترش سرو کنید.
نکته: برای مخلوط کردن سالادها با سس، مواد رو به ترتیب سس خور بودن به سس اضافه می کنیم. مثلا اول ماکارونی یا اگر سیب زمینی داشتیم، بعد بقیه مواد رو اضافه می کنیم.
نخود فرنگی: نصف یک کنسرو
ذرت: نصف یک کنسرو
ژامبون مرغ یا گوشت: ۵ ۶ ورق
خیار شور: ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
هویج: یک دونه بزرگ
پیازچه: یک دسته کوچک (حدود ۲۰ تا ساقه میشه.)
ماکارونی فرمی: ۲۰۰ گرم (از ماکارونی های فرم دار جمع و جور استفاده کنید. مدل های پروانه ای و پاپیونی خیلی باز میشن و باعث میشن سالاد زیبا نباشه.)
سس مایونز، ماست (یک چهارم سس مایونز باید باشه.) آبلیمو، نمک و فلفل
روش تهیه:
ژامبون ها رو توی سینی فر یا مایکرو فر بچینید (یا روی پایه کوتاه) گریل بالای فر یا مایکروفر رو روشن کنید و اجازه بدید برای ۵ تا ۶ دقیقه کالباس ها حرارت داده بشن. اینجوری یه کالباس تست شده خیلی خوشمزه توی سالاد دارین و حالت خامی نداره. (اگه از پایه بلند استفاده میکنید زمان کوتاه تر میشه اما اینجوری ژامبون ها خشک میشن.) بعد از این مدت، ژامبون ها رو مکعبی خرد کنید.
خیار شور رو هم به قطعات کوچک خرد کنید. هویج رو رنده نکنید لطفا (چون باعث میشه کل سالادتون نارنجی بشه.). یکم وقت بذارید و هم اندازه خیار شور اما بسیار بسیار باریک برش بزنید. (نمیخوایم دونه های سفت هویج بیاد زیر دندون پس باید برش ها باریک باشن.). پیازچه رو هم حلقه حلقه برش بزنید (البته ساقه سبز پایینش رو جدا کنید.)
ماکارونی رو هم که مثل روشی که روش گفته بگذارید تا پخته شه. وقتی که زمانش تموم شد، یکشو امتحان کنید که مطمئن باشید کاملا نرم شده و بعد آبکش کنید. بعد از اینکه سس رو آماده کردید، ماکارونی رو برای دو سه دقیقه روی حوله مخصوص بریزید تا آبش گرفته بشه.
سس رو با نمک و فلفل و ماست مخلوط کنید و چند قطره آبلیمو اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد باز یکم آبلیمو بریزید و همینطور ادامه بدید تا سس بریده نشه و ظاهر زیبایی داشته باشه.
حالا ماکارونی رو توی سس بریزید و خوب هم بزنید. این مخلوط رو حدود ۱۰ دقیقه توی یخچال بگذارید تا سس یکم به خرد ماکارونی ها بره.
حالا همه مواد دیگه رو که آماده کرده بودید، با ماکارونی و سس مخلوط کنید و با چند تا پر لیمو ترش سرو کنید.
نکته: برای مخلوط کردن سالادها با سس، مواد رو به ترتیب سس خور بودن به سس اضافه می کنیم. مثلا اول ماکارونی یا اگر سیب زمینی داشتیم، بعد بقیه مواد رو اضافه می کنیم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم