2018-09-22، 09:22
خورش ماست هندی یکی از خورش های خوشمزه و معروف کشور هند است که به دلیل اینکه با ذائقه ما ایرانی ها سازگار است در کشور عزیزمان فراگیر شده است.
مواد لازم خورش ماست هندی | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
ماست | ۱ پیمانه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
زیره سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پودر کاری | نصف قاشق مرباخوری |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه خورش ماست هندی
ابتدا نیمی از یک عدد پیازی که داشتیم را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با روغن تفت میدیم. نکته قابل توجه در مورد خورشت ماست هندی اینست که در صورتی که روغن بیشتری داشته باشه لذیذتر میشود.وقتی پیاز نرم شد و به خوبی تفت داده شد و کمی تغییر رنگ داد ، مقداری زرچوبه و فلفل اضافه کرده و سینه مرغ رو هم که از قبل خرد کردیم داخلش میریزیم و مواد را با هم تفت میدهیم.بعد از اینکه مرغ تغییر رنگ داد رب گوجه فرنگی و زیره را هم اضافه میکنیم و مواد را با هم تفت میدهیم تا رب گوجه فرنگی هم سرخ بشه و طعم خامیش گرفته شود.در زمانی که رب گوجه فرنگی سرخ میشود سس خورش را درست میکنیم به این ترتیب که نصف باقیمانده پیاز، جعفری، سیر و ماست رو داخل غذا ساز میریزیم.غذا ساز رو چند پالس میزنیم تا همه مواد خوب خرد شده و یکدست شوند. حالا سس را به مرغ اضافه کرده و نمک هم میریزیم و مواد رو در حد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود یک لیوان آب داخل قابلمه ریخته و درش را میبندیم و اجازه میدهیم تا خورشت ماست هندی با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.در ۱۵ دقیقه پایانی پخت خورش ، پودر کاری را هم اضافه میکینم. حالا اجازه میدهیم تا خورشت خوب جا بیفتد و آبش کم کم کشیده شود.پس از اینکه آب غذا تبخیر شد و به روغن انداختن افتاد در نهایت خورش ما حاضر است و میتوانیم آنرا با برنج یا سرو کنیم.