2018-12-22، 07:02
دستور پخت شیرینی کاسترد خانگی
مراحل تهیه شیرینی کاسترد
شیرینی کاسترد یکی از شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار می باشد و طرز تهیه آن بسیار آسان و ساده می باشد و شما به راحتی می توانید شیرینی کاسترد را به صورت خانگی تهیه کنید. در پخت شیرینی کاسترد برعکس خیلی از شیرینی ها از تخم مرغ استفاده نمی شود و اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که عاشق شیرینی هستید ولی به تخم مرغ حساسیت دارید شیرینی کاسترد برای شما بهترین انتخاب می باشد.
به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی کاسترد آشنایی ندارید ما در این پست شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و مواد لازم شیرینی کاسترد را آماده کرده ایم که شما با این آموزش شیرینی پزی می توانید شیرینی کاسترد خوشمزه و خانگی درست کنید و از مهمان های خود با این شیرنی مدرن و خوشمزه پذیرایی کنید. در ادامه با دستور تهیه شیرینی کاسترد با بارونک همراه باشید.
مارگارین یا کره | 300 گرم |
پودر قند | 1 پیمانه |
پودر کاسترد | 1 پیمانه |
وانیل | یک هشتم قاشق چایخوری |
آرد سه صفر | دو و نیم پیمانه |
1. ابتدا همه مواد شیرینی را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. سپس مارگارین یا کره ذوب شده را به همراه پودر قند به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن هم می زنیم تا سبک و حجیم تر شود. سپس وانیل را به مواد شیرینی اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم.
2. بعد از اضافه کردن وانیل ، پودر کاسترد را هم اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم تا همه مواد باهم مخلوط شوند. سپس آرد را به تدریج و به آرامی به مایه شیرینی اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر جمع شود. بعدش خمیر درست شده را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا خمیر به اصطلاح خودش را بگیرد.
3. بعد از نیم ساعت خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و بین دو نایلون پهن بازش می کنیم و کاتر می زنیم. سپس خمیرهای کاتر زده شده را روی سینی در کنار هم می چنیم. لازم نیست سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. من از کارتر فشاری استفاده کردم اگر شما کاتر نداشتید می توانید به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با دست آن را گلوله کنید و سپس خمیرهای گلوله شده را روی سینی بچینید و با قاشق چایخوری خمیرهای گلوله شده را کمی پهن کنید و به وسیله چنگال چرب شده نصف شیرینی ها را با لبه های چنگال شکل دهید.
4. فر را از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم و بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا گرم شود سپس سینی حاوی شیرینی ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار می دهیم تا بپزند. برای فر برقی دما را روی 160 درجه تنظیم کنید.
5. توجه کنید شیرینی ها نباید تعییر رنگ بدهد و این شیرینی بافت تردی دارد و اصلا خشک و به شکل بیسکوئیت نیست. پس مواظب باشید شیرینی ها را نسوزانید. بعد از اینکه شیرینی ها پخت آن ها را از فر بیرون می آوریم و بعد از سرد شدن با شکلات ذوب شده و بریلو تزیین می کنیم. بریلو را در هر رنگی که دوست داشتید می توانید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید. امیدواریم از خوردن این شیرینی های کاسترد خوشمزه خانگی لذت ببرید.