2014-01-07، 11:58
مـربا زرشـک و کـرههای طـعمدار
مـواد لازم مربای زرشک
زرشک: یک و نیم پیمانه
شکر: دو پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه مربای زرشک
شکر را با آب روی حرارت قرار داده تا شکر در آب حل شده و شهد کمی غلظت پیدا کند، پس از غلیظ شدن شهد، زرشک شسته و خشک شده را داخل شهد ریخته و به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا با شهد جوش بخورد. به دلیل ترش بودن زرشک دیگر نیاز به افزودن جوهرلیمو یا آبلیمو در این مربا نیست. در صورتی که بخواهید رنگ مربای زرشک روشنتر باشد، میتوانید پس از جوش خوردن زرشک با شهد، آن را مدت کوتاهی روی حرارت نگه دارید و زود زیر آن را خاموش کنید. پس از سرد شدن مربا را در شیشه ریخته و در آن را میبندیم.
مـواد لازم کرههای طعمدار
کره: 100 گرم
جعفری خرده شده: یک قاشق سوپخوری
هویج نگینی خرد شده: یک قاشق سوپخوری
ترب قرمز نگینی خرد شده: یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرههای طعمدار
کره را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و در دمای محیط قرار داده تا نرم شود، سپس هر کدام را جداگانه با مقدار کمی پوست لیموترش و فلفل مخلوط کرده و در یکی از آنها جعفری، در دیگری هویج و در سومین قسمت، ترب قرمز را اضافه میکنیم؛ هر کدام را جداگانه شکل گرد داده و در دمای یخچال قرار میدهیم تا کره خود را بگیرد، سپس در کنار میز صبحانه یا در کنار غذاهای مختلف کرههای طعمدار را برای سرو قرار میدهیم.
مـواد لازم مربای زرشک
زرشک: یک و نیم پیمانه
شکر: دو پیمانه
آب: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه مربای زرشک
شکر را با آب روی حرارت قرار داده تا شکر در آب حل شده و شهد کمی غلظت پیدا کند، پس از غلیظ شدن شهد، زرشک شسته و خشک شده را داخل شهد ریخته و به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا با شهد جوش بخورد. به دلیل ترش بودن زرشک دیگر نیاز به افزودن جوهرلیمو یا آبلیمو در این مربا نیست. در صورتی که بخواهید رنگ مربای زرشک روشنتر باشد، میتوانید پس از جوش خوردن زرشک با شهد، آن را مدت کوتاهی روی حرارت نگه دارید و زود زیر آن را خاموش کنید. پس از سرد شدن مربا را در شیشه ریخته و در آن را میبندیم.
مـواد لازم کرههای طعمدار
کره: 100 گرم
جعفری خرده شده: یک قاشق سوپخوری
هویج نگینی خرد شده: یک قاشق سوپخوری
ترب قرمز نگینی خرد شده: یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
پوست لیموترش رنده شده: یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرههای طعمدار
کره را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و در دمای محیط قرار داده تا نرم شود، سپس هر کدام را جداگانه با مقدار کمی پوست لیموترش و فلفل مخلوط کرده و در یکی از آنها جعفری، در دیگری هویج و در سومین قسمت، ترب قرمز را اضافه میکنیم؛ هر کدام را جداگانه شکل گرد داده و در دمای یخچال قرار میدهیم تا کره خود را بگیرد، سپس در کنار میز صبحانه یا در کنار غذاهای مختلف کرههای طعمدار را برای سرو قرار میدهیم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم