2014-01-07، 12:01
كره دو قاشق غذاخوري
نخودفرنگي 450 گرم
خامه پرچرب 200 ميليليتر
پاستا نواری سبز و سفید یا تک رنگ 450 گرم
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
پنير پارمسان 60 گرم
نمك، فلفل و جوزهندي به ميزان لازم
پاستا نخودفرنگی
طرز تهيه
نام ايتاليايي اين غذا پاجيلا فينو به معناي كاه و يونجه است كه به تركيب دو رنگ زرد و سبز در اين غذا اشاره دارد.
كره را در قابلمهاي بزرگ آب كرده، نخودفرنگيها را درون قابلمه ميريزيم و با حرارت كم، سه دقيقه تفت میدهیم. 150 ميليليتر خامه را داخل قابلمه ريخته، ميگذاريم تا جوش بيايد. بعد از يك و نيم دقيقه كه قل زد قابلمه را از روي حرارت برميداريم. در همين فاصله اسپاگتيها را با روغن زيتون داخل قابلمه آب جوش ريخته تا نرم شود و جوش بيايد، سپس آبكش كرده و مخلوط نخودفرنگي را به آن اضافه ميكنيم، دوباره روي حرارت ميگذاريم و باقيمانده خامه و پنير را به آن ميافزاييم.
نمك، فلفل و جوزهندي را هم افزوده، به مدت پنج دقيقه با چنگال موادها را مخلوط كرده و به ظرف سرو منتقل و براي تزئين از پنير پارمسان استفاده مينماييم.
نكتــه:
ميتوان به اين غذا قارچ دكمهاي ريز كه با كره تفت داده شده را نیز افزود.
نخودفرنگي 450 گرم
خامه پرچرب 200 ميليليتر
پاستا نواری سبز و سفید یا تک رنگ 450 گرم
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
پنير پارمسان 60 گرم
نمك، فلفل و جوزهندي به ميزان لازم
پاستا نخودفرنگی
طرز تهيه
نام ايتاليايي اين غذا پاجيلا فينو به معناي كاه و يونجه است كه به تركيب دو رنگ زرد و سبز در اين غذا اشاره دارد.
كره را در قابلمهاي بزرگ آب كرده، نخودفرنگيها را درون قابلمه ميريزيم و با حرارت كم، سه دقيقه تفت میدهیم. 150 ميليليتر خامه را داخل قابلمه ريخته، ميگذاريم تا جوش بيايد. بعد از يك و نيم دقيقه كه قل زد قابلمه را از روي حرارت برميداريم. در همين فاصله اسپاگتيها را با روغن زيتون داخل قابلمه آب جوش ريخته تا نرم شود و جوش بيايد، سپس آبكش كرده و مخلوط نخودفرنگي را به آن اضافه ميكنيم، دوباره روي حرارت ميگذاريم و باقيمانده خامه و پنير را به آن ميافزاييم.
نمك، فلفل و جوزهندي را هم افزوده، به مدت پنج دقيقه با چنگال موادها را مخلوط كرده و به ظرف سرو منتقل و براي تزئين از پنير پارمسان استفاده مينماييم.
نكتــه:
ميتوان به اين غذا قارچ دكمهاي ريز كه با كره تفت داده شده را نیز افزود.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم