2013-12-08، 11:42
مواد اولیه :
سـاندويچ پوره نخـود
مـواد لازم
نخود پخته شده: 300 گرم
ساقه كرفس خرد شده: 50 گرم
پيازچه خرد شده: 50 گرم
كاهو خرد شده: 30 گرم
روغن زيتون: دو قاشق غذاخوري
سس مايونز: دو قاشق غذاخوري
نان تست، نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا با كمك بزرگترها نخود را داخل غذاساز ريخته و خوب پوره ميكنيم. سپس آن را داخل يك ظرف بزرگتر ريخته، ساقه كرفس، پيازچه، روغن زيتون و سس مايونز را به همراه نمك و فلفل با آن مخلوط ميكنيم. يك عدد نان تست را برداشته، به سس مايونز آغشته نموده، يك قاشق از پوره نخود را روي نان قرار داده و با پشت قاشق آن را صاف ميكنيم. بعد روي آن را با كاهو كمي ميپوشانيم و نان تست بعدي را روي آن ميگذاريم.
مواد اولیه :
ســاندویچ پيــتزا
مواد لازم براي چهار نفر
هاتداگ: دو عدد
ژامبون: هشت ورق
قــارچ: 200 گرم
فلــفل دلمهاي متوسط: يك عدد
پنير گودا: هشت ورق
پودر آويشــن: يك قاشق مرباخوري
سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
سس قرمز: يك قاشق غذاخوري
نان باگت: دو عدد
روغن مايع: به ميزان لازم
طرز تهيه
هاتداگها را حلقهاي خرد كرده، تفت داده و كنار ميگذاريم. قارچها را ورقه كرده و تفت ميدهيم تا آب آنها كشيده شود، سپس فلفل دلمهاي را خرد كرده و به قارچ اضافه ميكنيم. اين مواد را به هاتداگ افزوده و مخلوط ميكنيم. ژامبونها را به چهار قسمت تقسيم مينماييم. نانها را از ميانه برش داده، خمير اضافي آنها را خارج كرده، ابتدا و انتهاي نان را جدا ميكنيم. به يك طرف نان سس مايونز و به طرف ديگر سس قرمز ماليده، مخلوط هاتداگها را روي نانها ريخته و ژامبون را روي آن چيده و آويشن ميپاشيم. در مرحله آخر پنير گودا را روي مواد گذاشته، نانها را بسته و داخل دستگاه قرار ميدهيم؛ پس از آماده شدن، ميكرها را برش زده و با انواع سس تزيين كرده و سرو ميكنيم.
نکته
اين ساندویچ را ميتوان با انواع سوسيس و ژامبون تهيه نمود.
همبرگر باسویا
مواد لازم براي دو تا سه نفر
گوشت چرخكرده 150 گرم
سويا 100 گرم
سير يك حبه
پياز يك عدد
تخممرغ يك عدد
ادويه يك قاشق چايخوري
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
سويا را با مقداري آب حدود 20 الي 45 دقيقه خيس كرده، سپس از صافي رد ميكنيم تا آب آن كاملا كشيده شود. پياز و سير را نيز رنده ميكنيم. در ظرفي سويا، پياز، سير، گوشت چرخكرده و ادويه را كاملا با هم مخلوط ميكنيم و ورز ميدهيم.
تخممرغ را در يك ظرف ديگر با چنگال هم زده و دستمان را به تخممرغ آغشته ميكنيم. روي يك كيسه فريزر مقداري گوشت را گرد همبرگري ميگذاريم، روي آن مجدد يك كيسه فريزر قرار داده، دوباره اندازه همان همبرگر قبلي يكي ديگر درست ميكنيم و ادامه ميدهيم. بعد تمام همبرگرها را در فريزر قرار داده تا كمي يخ بزند. سپس يكي يكي به شكل و اندازه قالبها آنها را برش زده و در روغن هر دو طرف همبرگر را سرخ ميكنيم.
نكــته:
در صورت دلخواه، بعد از سرخ كردن همبرگرها روي آنها كمي پنير پيتزا ريخته و در فر ميگذاريم تا فقط پنيرها آب شود.
این ادویه شامل (زيره، تخم گشنيز، دارچين، فلفل قرمز، فلفل سياه، نمك و جوزهندي) میباشد