2015-01-02، 12:55
سالاد اناناس و ذرت با کرفس
مواد لازم:
ساقه کرفس 3 قطعه 10 سانتی
سرکه 3/1 پیمانه
کمپوت آناناس خرد شده 1 پیمانه
سس مایونز 1 پیمانه
خامه 2/1 پیمانه
کاهو 5 الی 5 برگ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کنسرو نخودفرنگی 2/1 پیمانه
کنسرو ذرت 2/1 پیمانه
کالباس ریز شده 200 گرم
طرز تهیه:
سس مایونز، خامه، نمک و فلفل و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم تا سس یکدست بشه.
اسلایس کرفس، آناناس خرد شده، کنسرو ذرت، کنسرو نخودفرنگی و ژامبون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس با مواد خوب مخلوط بشه.
***نکات:
*میتونیم از آناناس تازه هم استفاده کنیم.
*کرفس حتما باید حداقل نیم ساعت در سرکه خوابانده شود تا نرم شود.
*حتما بند کرفس رو بگیرید تا حالت مو مانند در غذا پیدا نکنه!
*میتونیم سالاد رو به شکل آناناس تزیین کنیم یا آناناس رو خالی کنیم و سالاد رو توش بریزیم.
مواد لازم:
ساقه کرفس 3 قطعه 10 سانتی
سرکه 3/1 پیمانه
کمپوت آناناس خرد شده 1 پیمانه
سس مایونز 1 پیمانه
خامه 2/1 پیمانه
کاهو 5 الی 5 برگ
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
کنسرو نخودفرنگی 2/1 پیمانه
کنسرو ذرت 2/1 پیمانه
کالباس ریز شده 200 گرم
طرز تهیه:
سس مایونز، خامه، نمک و فلفل و سرکه رو با هم مخلوط میکنیم تا سس یکدست بشه.
اسلایس کرفس، آناناس خرد شده، کنسرو ذرت، کنسرو نخودفرنگی و ژامبون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سس با مواد خوب مخلوط بشه.
***نکات:
*میتونیم از آناناس تازه هم استفاده کنیم.
*کرفس حتما باید حداقل نیم ساعت در سرکه خوابانده شود تا نرم شود.
*حتما بند کرفس رو بگیرید تا حالت مو مانند در غذا پیدا نکنه!
*میتونیم سالاد رو به شکل آناناس تزیین کنیم یا آناناس رو خالی کنیم و سالاد رو توش بریزیم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم