2014-03-11، 12:34
کیک گلابی و بادام
مـواد لازم
گــلابي: هشت عدد
آب: دو و نيم پيمانه (625 ميليليتر)
رنده پوسـت ليموترش: يك قاشق چايخوري
شكر: 385 گرم
وانيل: نصف قاشــق چايخوري
كره: 125 گرم
تخــممرغ: سه عدد
ماست خامهاي: 160 گرم
آرد: 200 گرم
بيكينگپودر: يك و نيم قاشــق چايخوري
بادام خرد و تست شده: 1/4پيمانه
شكلات چيپسي: 40 گرم
بادام پوست گرفته شده: 60 گرم
طرز تهیه
گلابيها را پوست كنده و كنار ميگذاريم. آب را به همراه يك پيمانه از شكر (200 گرم)، رنده پوست ليمو و نيمي از وانيل داخل ظرفي ريخته و روي حرارت ميگذاريم. وقتي شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابيها را اضافه كرده، حرارت را كم ميكنيم و حدود 30 دقيقه زمان ميدهيم تا گلابيها كمي نرم و لطيف شوند. حال گلابيها را از ظرف خارج كرده و بقيه شيره را ميگذاريم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش يابد، سپس شيره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود.
فر را با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. باقیمانده شكر و كره را كه به دماي محيط رسيده، با همزن برقي ميزنيم تا پوك شود، سپس تخممرغها را يكييكي اضافه كرده، بقيه وانيل را نيز ميافزاييم و بعد از هر بار اضافه كردن تخممرغها، در حد مخلوط شدن هم ميزنيم. در اين مرحله ماست خامهاي و دو قاشق سوپخوري از شيره سرد شده را افزوده و مواد را هم ميزنيم. آرد مخلوط شده با بيكينگپودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنين بادام درسته را اضافه كرده، هم ميزنيم. مواد را درون قالب ميريزيم و گلابیها را روی کیک چیده و به آرامی فشار میدهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم ميگذاریم. كيك را از فر خارج كرده، بعد از 10 دقيقه از قالب در آورده و بقيه شيره را با قلممو روي كيك ميماليم.
نکته
ميتوانيد براي تزيين اين كيك از نارگيل يا شكلات چيپسي استفاده كنيد.
براي تست شدن بادام، ميتوانيد آنها را درون يك تابه روي حرارت كم تست كنيد.
مـواد لازم
گــلابي: هشت عدد
آب: دو و نيم پيمانه (625 ميليليتر)
رنده پوسـت ليموترش: يك قاشق چايخوري
شكر: 385 گرم
وانيل: نصف قاشــق چايخوري
كره: 125 گرم
تخــممرغ: سه عدد
ماست خامهاي: 160 گرم
آرد: 200 گرم
بيكينگپودر: يك و نيم قاشــق چايخوري
بادام خرد و تست شده: 1/4پيمانه
شكلات چيپسي: 40 گرم
بادام پوست گرفته شده: 60 گرم
طرز تهیه
گلابيها را پوست كنده و كنار ميگذاريم. آب را به همراه يك پيمانه از شكر (200 گرم)، رنده پوست ليمو و نيمي از وانيل داخل ظرفي ريخته و روي حرارت ميگذاريم. وقتي شكر ذوب و آب جوش آمد، گلابيها را اضافه كرده، حرارت را كم ميكنيم و حدود 30 دقيقه زمان ميدهيم تا گلابيها كمي نرم و لطيف شوند. حال گلابيها را از ظرف خارج كرده و بقيه شيره را ميگذاريم تا بجوشد و حجم آن به نصف كاهش يابد، سپس شيره را كنار گذاشته تا كاملا خنك شود.
فر را با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. باقیمانده شكر و كره را كه به دماي محيط رسيده، با همزن برقي ميزنيم تا پوك شود، سپس تخممرغها را يكييكي اضافه كرده، بقيه وانيل را نيز ميافزاييم و بعد از هر بار اضافه كردن تخممرغها، در حد مخلوط شدن هم ميزنيم. در اين مرحله ماست خامهاي و دو قاشق سوپخوري از شيره سرد شده را افزوده و مواد را هم ميزنيم. آرد مخلوط شده با بيكينگپودر، بادام خرد شده، شكلات و همچنين بادام درسته را اضافه كرده، هم ميزنيم. مواد را درون قالب ميريزيم و گلابیها را روی کیک چیده و به آرامی فشار میدهیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم ميگذاریم. كيك را از فر خارج كرده، بعد از 10 دقيقه از قالب در آورده و بقيه شيره را با قلممو روي كيك ميماليم.
نکته
ميتوانيد براي تزيين اين كيك از نارگيل يا شكلات چيپسي استفاده كنيد.
براي تست شدن بادام، ميتوانيد آنها را درون يك تابه روي حرارت كم تست كنيد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم