باران که میبارد
دلم برایت تنگتر میشود
راه می افتم بدونِ چتر
من بغض میکنم و آسمان گریه
[bgcolor=#FFF0F5]از خودم دور میشوم[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]تا به تو نزدیکتر باشم[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]این روزها . . .[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]" خیال "[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]تنها راه با تو بودن است ![/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]ارزش بودنت را !!![/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]همیشه...[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]از اندیشه ی یک لحظه نبودنت میتوان فهمید[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]هیس…[/bgcolor][align=center][bgcolor=#FFF0F5]حواس تنهایی ام را[/bgcolor][align=center][bgcolor=#FFF0F5]با خاطرات[/bgcolor][align=center][bgcolor=#FFF0F5]باتو بودن[/bgcolor][align=center][bgcolor=#FFF0F5]پرت کرده ام…بگو کسی حرفی نزند…[/bgcolor][align=center][bgcolor=#FFF0F5]بگذار[/bgcolor][align=center][bgcolor=#FFF0F5]لحظه ای آرام بگیرم…[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]همیشه بهم میگفت:زندگیمی . . .[/bgcolor]
[align=center][align=center][bgcolor=#FFF0F5]وقتی رفت بهش گفتم: مگه من زندگیت نبودم؟[/bgcolor]
[align=center][align=center][bgcolor=#FFF0F5]جواب داد: آدم برای رسیدن به عشقش باید از زندگیش بگذره[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کن که اگر روزی افتاد و شکست[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]همه جا عطر گل یاس پراکنده شود[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]بي حس شده ام از درد ![/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]از بغــض ![/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]فقط گاهـی[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] [/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]خـط ِ اشکی… میسـوزانـد صـورتـم را.[/bgcolor][bgcolor=#FFF0F5] [/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]زخمی در پهلویـم است..[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]روزگار نمک ـ ـ می پاشــد..[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]و مـن به خــود می پیچـــــم..[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]و همه فــــکر می کنند می رقـــصم..[/bgcolor]
[bgcolor=#FFF0F5]برگـَـــرد..[/bgcolor][align=right][align=right][bgcolor=#FFF0F5]يادتـــــ ــ ـ را جا گذاشتــــ ـــ ـي..[/bgcolor][align=right][align=right][bgcolor=#FFF0F5]نمي خواهم عُــمري به اين اميد باشَـــ ـــ ـم[/bgcolor][align=right][align=right][bgcolor=#FFF0F5]كه براي بُردنَش بر مي گردي ..[/bgcolor]
من ماندم و حلقه طنابی در مشت[align=center] با رفتن تو به زندگی کردم پشت[align=center] بگذار فردا برسد می شنوی[align=center] دیروز غروب ، عاشقی خود را کشت