2014-03-08، 11:20
مواد لازم
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخکرده)
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری
سبزی ۲ قاشق غذاخوری (شامل ریحان ،ترخان یا جعفری خرد شده)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زیتون به میزان لازم (سیاه یا سبز و بدون هسته)
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
کاری ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا ۱ عدد پیاز را رنده ریز کرده و گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
۲- فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
۳- مواد را خوب ورز بدهید و آرد نخودچی و سبزی معطر را نیز بیفزایید و همه مواد را خوب مخلوط کرده و چند دقیقه ای ورز دهید.
۴- نمک و فلفل را نیز افزوده و مخلوط کنید.
۵- بعد مقداری از گوشت را بردارید و در دست باز کنید.
۶- یک زیتون وسط گوشت بگذارید و کاملاً گوشت را مانند توپ گلوله کنید.
۷- سپس کوفتهها را در روغن زیتون داغ تفت دهید.
۸- در ظرف گودی پیاز داغ کرده و کوفته ها را به همراه رب گوجه فرنگی و سیر رنده شده بیفزایید.
۹- در آخر، آب لیموترش و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید بپزد.
۱۰- در صورت تمایل چند عدد زیتون و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید و به غذا اضافه کنید و بگذارید آب غذا کاملاً کشیده شود.
۱۱- سپس آن را در ظرف سرو و نوش جان کنید.
نکات
۱- در صورت تمایل از روغن دلخواه به جای روغن زیتون استفاده کنید.
۲- گوشت مصرفی اگر مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند باشد خوشمزه تر خواهد بود.
۳- در صورت تمایل به جای سبزی تازه از نعنا یا ریحان خشک و یا هر سبزی دلخواه دیگری استفاده کنید.
۴- اگر مواد شما زیادی سفت شد به آن یک عدد زرده تخم مرغ اضافه کنید و اگر خیلی شل بود کمی آرد نخودچی بیفزایید.
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخکرده)
پیاز ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آرد نخودچی ۴ قاشق غذاخوری
سبزی ۲ قاشق غذاخوری (شامل ریحان ،ترخان یا جعفری خرد شده)
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زیتون به میزان لازم (سیاه یا سبز و بدون هسته)
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آب نصف لیوان
کاری ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا ۱ عدد پیاز را رنده ریز کرده و گوشت چرخ کرده را به آن بیفزایید.
۲- فلفل دلمه ای را ریز ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
۳- مواد را خوب ورز بدهید و آرد نخودچی و سبزی معطر را نیز بیفزایید و همه مواد را خوب مخلوط کرده و چند دقیقه ای ورز دهید.
۴- نمک و فلفل را نیز افزوده و مخلوط کنید.
۵- بعد مقداری از گوشت را بردارید و در دست باز کنید.
۶- یک زیتون وسط گوشت بگذارید و کاملاً گوشت را مانند توپ گلوله کنید.
۷- سپس کوفتهها را در روغن زیتون داغ تفت دهید.
۸- در ظرف گودی پیاز داغ کرده و کوفته ها را به همراه رب گوجه فرنگی و سیر رنده شده بیفزایید.
۹- در آخر، آب لیموترش و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید بپزد.
۱۰- در صورت تمایل چند عدد زیتون و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید و به غذا اضافه کنید و بگذارید آب غذا کاملاً کشیده شود.
۱۱- سپس آن را در ظرف سرو و نوش جان کنید.
نکات
۱- در صورت تمایل از روغن دلخواه به جای روغن زیتون استفاده کنید.
۲- گوشت مصرفی اگر مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند باشد خوشمزه تر خواهد بود.
۳- در صورت تمایل به جای سبزی تازه از نعنا یا ریحان خشک و یا هر سبزی دلخواه دیگری استفاده کنید.
۴- اگر مواد شما زیادی سفت شد به آن یک عدد زرده تخم مرغ اضافه کنید و اگر خیلی شل بود کمی آرد نخودچی بیفزایید.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم