2013-12-08، 11:48
کوفته با سس لیمو
مواد اولیه :
گوشت چرخكرده گوساله 250 گرم
پياز كوچك يك عدد
شير سه قاشق سوپخوري
آرد سوخاري 4/1 پيمانه
تخممرغ يك عدد
جعفري ساطوري شده دو قاشق سوپخوري
شير يك پيمانه
شويد ساطوري شده دو قاشق سوپخوري
آبليمو يك و نيم قاشق سوپخوري
آرد سوخاري اضافي 100 گرم
نمك، فلفل سياه پودر زنجبيل جوزهندي و روغن به ميزان لازم
آرد 25 گرم
كره 25 گرم
طرز تهیه
گوشت چرخكرده را به همراه پياز ريز رنده شده، جعفري، نمك، فلفل، ادويهها و تخممرغ مخلوط ميكنيم. آرد سوخاري و سه قاشق سوپخوري شير را هم ميزنيم و به مواد كوفته اضافه ميكنيم و با دست خوب ورز ميدهيم. از مواد به اندازه يك تخممرغ برداشته، در دست گرد ميكنيم و در آرد سوخاري اضافي ميغلتانيم و يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم. كوفتهها را در مقداري روغن سرخ ميكنيم، بعد مقداري آب روي آنها ريخته، تا حدي كه آنها در آب باشد، در ظرف را بسته تا بپزند.
طرز تهيه سس
در يك ظرف لعابي كره را ريخته، روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا ذوب شود. آرد را اضافه ميكنيم و هم ميزنيم، شير را هم اضافه كرده و سريع هم ميزنيم. نمك و فلفل را هم افزوده روي حرارت ملايم آرام آرام هم ميزنيم تا سس كمي غليظ شود، بعد شويد را اضافه كرده، آبليمو ميريزيم و سريع هم ميزنيم. 10 دقيقه آخر پخت كوفتهها، اين سس را به آن اضافه ميكنيم.