2014-01-07، 12:03
كوفته قلقلی
مواد لازم براي چهار نفر
گوشت چرخكرده: 300 گرم
پياز متوسط رنده شده: يك عدد
رب گوجهفـرنگي: دو قاشق غـــذاخوري
برنج: 1/4 پيمــانه
نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
سبزي خشك شـــامل (ترخان، مرزه، ريحـــان و نعنا): چهار قاشق غـــذاخوري
آرد سوخاري و روغن: به ميزان لازم
تخممرغ: يك عدد
فلفل دلمهاي: يك عدد
پياز داغ: چهار قاشق غذاخوري
طرز تهيه
گوشت چرخكرده را در كاسهاي ريخته و پياز را به آن اضافه ميكنيم. زردچوبه، فلفل سياه يا قرمز و كمي نمك افزوده و با دست ورز ميدهيم، بعد تخممرغ و سبزيهاي معطر خشك را هم اضافه ميكنيم و با دست خوب ورز داده تا مخلوط شوند. برنج را با كمي زردچوبه در آب در حال جوش ريخته و آبكش ميكنيم، سپس آن را به مواد افزوده و ورز ميدهيم.
آرد سوخاري را با مقداري نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط ميكنيم. كوفتهها را به اندازه نارنگي در دست گرد كرده و در آرد سوخاري ميغلتانيم و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار ميدهيم، سپس كوفتهها را در روغن سرخ ميكنيم.
براي سس كوفته، رب گوجهفرنگي را در كمي روغن در قابلمه تفت ميدهيم تا بوي خامي آن گرفته شود، كمي نمك و فلفل سياه به آن ميزنيم، سپس پيازداغ را هم اضافه ميكنيم و مقداري آب ميافزاييم. وقتي آب جوشيد، كوفتهها را در آب در حال جوش اضافه ميكنيم. در ظرف را به صورت نيمهباز قرار ميدهيم. فلفل دلمهاي را حلقهاي برش زده، روي كوفتهها گذاشته و به مدت يك تا يك ساعت و نيم زمان ميدهيم تا بپزند.
نکته
براي تهيه كوفته بهتر است از گوشت كمچرب استفاده كنيد.
سبزي اين كوفته شامل نعنا يك قاشق غذاخوري، ترخان يك قاشق غذاخوري، مرزه و ريحان از هر كدام دو قاشق غذاخوري است.
ميتوان برنج را به صورت كته نيز پخت.
به اندازهاي آب به سس بيافزاييد تا روي كوفتهها را بگيرد.
كوفتهها را روي هم نگذاريد.
مواد لازم براي چهار نفر
گوشت چرخكرده: 300 گرم
پياز متوسط رنده شده: يك عدد
رب گوجهفـرنگي: دو قاشق غـــذاخوري
برنج: 1/4 پيمــانه
نمك، فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
سبزي خشك شـــامل (ترخان، مرزه، ريحـــان و نعنا): چهار قاشق غـــذاخوري
آرد سوخاري و روغن: به ميزان لازم
تخممرغ: يك عدد
فلفل دلمهاي: يك عدد
پياز داغ: چهار قاشق غذاخوري
طرز تهيه
گوشت چرخكرده را در كاسهاي ريخته و پياز را به آن اضافه ميكنيم. زردچوبه، فلفل سياه يا قرمز و كمي نمك افزوده و با دست ورز ميدهيم، بعد تخممرغ و سبزيهاي معطر خشك را هم اضافه ميكنيم و با دست خوب ورز داده تا مخلوط شوند. برنج را با كمي زردچوبه در آب در حال جوش ريخته و آبكش ميكنيم، سپس آن را به مواد افزوده و ورز ميدهيم.
آرد سوخاري را با مقداري نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط ميكنيم. كوفتهها را به اندازه نارنگي در دست گرد كرده و در آرد سوخاري ميغلتانيم و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار ميدهيم، سپس كوفتهها را در روغن سرخ ميكنيم.
براي سس كوفته، رب گوجهفرنگي را در كمي روغن در قابلمه تفت ميدهيم تا بوي خامي آن گرفته شود، كمي نمك و فلفل سياه به آن ميزنيم، سپس پيازداغ را هم اضافه ميكنيم و مقداري آب ميافزاييم. وقتي آب جوشيد، كوفتهها را در آب در حال جوش اضافه ميكنيم. در ظرف را به صورت نيمهباز قرار ميدهيم. فلفل دلمهاي را حلقهاي برش زده، روي كوفتهها گذاشته و به مدت يك تا يك ساعت و نيم زمان ميدهيم تا بپزند.
نکته
براي تهيه كوفته بهتر است از گوشت كمچرب استفاده كنيد.
سبزي اين كوفته شامل نعنا يك قاشق غذاخوري، ترخان يك قاشق غذاخوري، مرزه و ريحان از هر كدام دو قاشق غذاخوري است.
ميتوان برنج را به صورت كته نيز پخت.
به اندازهاي آب به سس بيافزاييد تا روي كوفتهها را بگيرد.
كوفتهها را روي هم نگذاريد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم